Wednesday, December 9, 2009

PROTES - Hari ke 2



Trade mark Fadhil - dengan kain pelekatnya - katanya, kalau majistrate halau, aku terus balik tidur...tak susah nak salin-salin


Perbicaraan masuk hari 2.


Lawyer hari ini 6 orang - En Nasa, En Amir Hamzah, En Hanifah Maidin, Sdr Johnson Choong, Sdr Hasshahari dan Mis Chow Ying. Terima Kasih kerana sudi mewakili kami seramai 45 orang. Mahkamah akan bersidang semula pada 18-22 Januari dan 15-19 March....oh ya untuk peringatan semua termasuk Nora sekali hihihi..kes Harakah adalah pada 2-4 March dan 10-11 March.....

4 comments:

berat nanang said...
This comment has been removed by the author.
ketua polis said...

bila habis ni?

NONI WMAJU said...

hai kak nora...

tadi petang noni nampak kak nora kat jaya jusco alpha angle.
ermm...banyak beli barang2 baby nampaknya,ada dua troli besar yang dalamnya penuh ngan barang2 baby.
noni tanya sket boleh tak?

kak nora dah ada baby baru ke?bukan main suka tadi noni tengok kak nora.kalau kak nora dah dapat baby baru...noni nak ucapkan TAHNIAH buat kak nora sekeluarga.

semoga derita kak nora selama ini hilang dengan kehadiran ORANG BARU dalam hidup akak...AMINNNN

caper nama baby yang bertuah itu ye?

harap kak nora jawap ye.

AnakMerdeka said...

Aik Nora ada baby?...wahhh :)


www.anak2merdeka.blogspot.com