Thursday, November 26, 2009

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA


Selamat Hari Raya Adil Adha - Nora dan adik Nora sedang bersiap untuk balik berhari raya ke Kelantan dan ke Thailand - kampung abah Nora - Selamat Hari Raya kepada semua pelayar laman web Nora dan semua kenalan khususnya mereka yang bersama-sama dalam perjuangan REFORMASI - maaf zahir batin -

7 comments:

armouris said...

info tentang kebaikan cara sembelih kat sini - Kelebihan Menyembelih Binatang

pencinta islam.. said...

maaf nora, bila nak bertudung/menutup aurat?

Anonymous said...

menutup aurat?

takdo la nampoknyoo.....

cicitHJHASSANu said...

salam eidul adha kak Nora..

pengorbanan menuju redha Allah,insyallah.

marh@en said...

isk isk isk...boleh tahan kecunan adek kak nora ni yaa...saling tak tumpah mcm kakaknya jugaa...isk isk isk... cobaannnnn

NONI WMAJU said...

buat pencinta islam dan anonymous3;06am

kenapa la bodoh sangat pemikiran korang ni?korang saja nk cari pasal kan?konon tudung la,tak tutup aurat la?ke korang ni xda keje lain?ada ke kak nora ni ganggu hidup korang?atau pun korang malu sebab bini atau aweks2 lu yang kononya bertudung litup tapi tak berani keluar dan lawan demi rakyat?

korang ni lebih ISLAM dari islam!buat lu orang....kalau bertudung tapi duk mengangkang,jual maruah,mengumpat,mkan dan pakaian suami tak terjaga,rumah kotor erm dan macam2 lg lah tak tertulis dek aku ni...buat apa?

islam-bersi dan islam -indah tau...kalau tak takkan la ada titian sirotulmustakim?kalau lu orang sembahyang xtinggal tp korang biarkan jiran sebelah umah korang klaparan?apa maknanya tu???

tak yah nak tunjuk baik lahh...apa korang ingat kami yang tak bertudung ni jahil bab agama?

sapalah kita nak mempertikai kan syurga dan neraka untuk orang?

beb...kurang2 ada seorang ibu,wanita yang berani!tu lah korang ni,dia masuk PKR pun u all xsuka...dia join PAS pulak u all pertikaikan tudung la dan macam2.apa sbenarnya yang lu 2 ni nak?

noni tau kak nora...dia pernah tulis dan komen...dia suka jadi diri dia sendiri.

beb....lu pergi la tarbiahkan bini najib pulak ye?















/

Anonymous said...

saya peminat blog cik nora, rupa2nya org kelate jugok, ish ish ish.
satu hari nanti klu g kl nak cari nora dan kenalkan saya plak pada tukar-tiub, bleh kan.

org kelate.