Tuesday, September 1, 2009

Nora berniaga


Sori sori, lambat buat posting. Bukan apa Nora berniaga kat jalan Tuanku Abdul Rahman - Bazaar Ramadah. Itu yang lambat buat posting tu. Apa pun Nora akan tetap cari kesempatan untuk terus menulis sungguhpun dalam keadaan yang terhad. Apapun kena berniaga kalau tidak rugilah. Tapi tup-tup Minyak Naik lagi....dalam bulan Ramadan lak tu. Dahlah tu DBKL asyik sibuk mencari kesalahan peniaga kecil tapi naga-naga yang berniaga tidak berani lak di tegur. Apa pun Nora mungkin lambat menulis kerana kurang kesempatan masa...Selamat Berpuasa dan kalau nak singgah beli dress - datanglah ke tempat niaga Nora - share lah beb bukan sendiri punya.................

10 comments:

Hasbullah Pit said...

Sejak ada tuntutan 200 juta
bukan main.

Anonymous said...

tanya jer,
demo niaga gapo wey?
ade jual kain baju ke?

AnakMerdeka said...

Tahniah dan syabas kepada Nora kerana mengambil kesempatan dalam kemakmuran negara ini, berniaga di bazar Ramadahan untuk mencari rezki tambahan.

Berharaplah agar tak ada demostrasi sepanjang bulan puasa ni, takut-takut nanti semua tak leh berniaga. hehehe saja je nyakat, jgn amek ati.

Selamat Hari Raya aidil Fitri untuk semua..Maaf Zahir Dan Batin

www.anak2merdeka.blogspot.com

angah said...

SELAMAT B ERPUASA...

SEMOGA KEDATANGAN RAMADHAN MENAMBAH REZEKI NORA...

rakyat marhein said...

Selamat berniaga Nora,

Elok juga you rasakan suasana orang berniaga di jalan Tar, nanti baru you sedar betapa ruginya puak reformis buat demonstrasi jalanan, menyusahkan orang awam dan peniaga sendiri...

Sedarlah wahai AnGah and the gang.

Anonymous said...

hi aku kenal nora ini, dia memang niaga tiap tahun tapi bila ada demo dia tinggalkan sat niaga...terus demo

mountdweller said...

Salam Nora

Tahniah dan galilah rezeki di masa peluang terbuka.

BOND 0134331159 said...

ala....
aku pun BISNES jugak
pi sana pi sini
tapi online jugak
kita terpaksa berani tequr
tapi pihak ditegur mesti terima hakikat

macam aku BELASAH tranungkite.net

la ni WEBMASTER dan MODERATOR dia slow sikit

ingat BESAR SANGAT kuasa depa tu

cheh!!!

Shaharuddin Othman. said...

Salam.
Dapat ler cari duit belanje raya.
Berniaga ape tu?
Baju bundle ke..
kasut selipar siam kot..
jangan jual mercun dah ler...

begudol said...

waduh..waduh..mbak nora..saudagar ya..aku rasa macam sudah tersinggah di kedai mbak nora..