Saturday, August 22, 2009

Kenyataan ini baru Nora terima dari pengirim email

Terima Kasih kerana menyiarkan klip perbualan tersebut. Saya percaya kepada mereka yang meragui, akan timbul pendedahan seterusnya. Saya juga telah mengirim nombor telefon Mohd Ali, bapa kepada Rafizah yang merupakan isteri kepada Rohaizat calon Permatang Pasir kepada Nora untuk pengesahan perbualan telefon itu. Saya cuma mahu cabar Rohaizat menafikan perkara ini. Saya juga telah mengirim klip lain untuk maklumkan Nora. Kita bukan menyerang peribadi tetapi kita tidak mahu juga mereka yang bermasalah seperti Rohaizat ini dipilih menjadi pemimpin sedangkan apa yang dipimpinnya sebelum ini hancur berderai. - Terima Kasih Nora

11 comments:

Anonymous said...

Apa susahnya puan, Tunjukkan sahaja surat nikahnya. Kan senang.Bila kita bernikah kita ada surat hitam putihnya tak gitu? Mana surat nikahnyanya? Kalau tak ada surat nikah makna nikah tersebut tidak diiktiraf oleh undang-undang dunia.

Anonymous said...

Dengor citernya...surat nikahnya pada rohaizat sorg....ntah ye tah tak...Susah sgt nak dapat,,, pgi je kat pjbt agama mintaklah... pastu tunjuk kat wartawan..apa susah... huhuhuuuu selamat berkempen...

MEK SNGORTI said...

eleh BN ni puak penyamun!semua dia nak samun!!!kalau tak betul orang tak berani nak cakap la...kalau betul kawin 2 nape takut nak mengaku?takut bini ke woiiii

kita anak melayu said...

Apa masalahnya kalau Rohaizat berkahwin lebih dari satu..bukan setakat 2..4 pun boleh kalau dia mampu..takkan ahli ahli syurga PAS tak tau tentang hukum hakam agama..jangan intai intai kesalahan orang lain esok lusa Allah intai kesalahan kamu tak berbaloi nak cover..Penulis kata tak serang peribadi tapi bukankah hal perkahwinan adalah hal peribadi..sama seperti jika aku intai apa yang ada di dada penulis..menyerang peribadi namanya itu..BAJA akan subur!!!

Betina Jalang nama NNorma said...

Kalau kahwin dua sesat ke?

kalau main dengan bini orang mesti OK kan

Mat Sabu tu malaikat pasal tu dia boleh main dengan Normah tapi Baja baik Nnorma tak marah

Nnorma dengan Normah sama orang ke?

sedap sangat ke nyonyot Mat Sabu tu

Anonymous said...

suka mak bapak dialaa nka kawin brapa pun... yang ko susah sangat tu pasal.. ko bengang ker sebab tak dapat kawin ngan rohaizat... kalau muka tak lawa, tapi perangai lawa.... tak der masalah.... ko nie dah laaa muka tak lawa... perangai plak burukkkk... apa yang boleh pakainya...mungkin disebalik BAJA tu boleh pakai lagi kot.....

Anonymous said...

Marah nampak 3 ekor malaun ni. Pencacai UNMOlah tu. Bukan nak pertikaikan kawin 2 ke, 3 ke..tp yang tak mengaku tu ape he..? Salah ke kalau ngaku kawin 2?..Dah dasar pembelit... dok kira nak belit je.
Kalu jupondia ni ngan ular.. baik katok dia dulu dari katok ular.
Bongkar lagi nora...jgn tak bongkar...

Anonymous said...

ngamuk betul umno bodoh ini. hahahahah tulah salah pilih calon kot/ sebenarnya bukan salah pilih calon, umno sendiri sabotaj Ts tim perdana menteri. Bukan umno permatang pasir tak tahu, mereka tahu sapa rohaizat, tak lantak pi laaaa..rasakan, yg tinggal pencacai umno yg tak tahu macam korang aje,cian-cian apa nak buat, umno nak terbalik dah

Anonymous said...

Ramai yang bersih sebelum jadi pemimpin kecundang bila ada kuasa.

Jika kualiti bukan kriteria calon, saya cadangkan ambil saje mat FIT atau MAT REMPIT jadi calon. Lepas tu beritahu jangan cerita peribadi orang, tak elok AGAMA larang..... Lepas menang tunggu saje KEMUSNAHAN.

MEN-T said...

kita anak melayu
tak marah nak kawin 4 pun tapi kena jujur lah dalam berkata2 tambah2 lagi sebagai seorang pemimpin.
apa la otak hang ni kotor sungguh...baja apa yang subur?baja kat otak hang ye?aku pun nak try intai baja kat dada adik,akak,dan mak hang mana lah tau baja aku lak boleh subur.

betina jalang...
mak oii..nama pun best,boleh test ni.nak tau best atau tak best kita kena tanya ngan BEKAS AHLI PARLIMEN GOMBAK-DATO DR RAHMAN ISMAIL DAN DATIN PADUKA NORHAYATI ONN.BEST TAK NYONYOT DR RAHMAN ISMAIL?

anonymous 7:10am
haahaahaa...ko marah sebab tak dapat ngorat penulis blog ni kut?hahaha lain macam je marah kau ni?baja sapa yang boleh pakai?sesekali meh la kita test baja adik,akak kau pulak.kau asyik nak test baja orang je kan?

Penegak said...

Kalau nak tau cerita sebenar tentang pompuan yang mendakwa "isteri kedua" Rohaizat, di sini penerangannya...

Erotomania: also known as De Clerambaults' syndrome is usually described as a rare delusional syndrome that characteristically involves a woman who believes that a man, typically of a higher social, economic or political status, is in love with her.

that Rafizah is one crazy woman....apa orang Melayu cakap…'GILA BAYANG'…hakikatnya Rafizah itu pengacau rumah tangga orang dan mempergunakan gelanggang politik PAS untuk membalas dendam akibat godaannya ditolak lepas tu perasan pulak Rohaizat ada hati nak kawin dengan dia sebab dia terlalu tergila-gilakan Rohaizat... siap ajak mak bapak dia bersubahat sekali…saya kenal benar dengan mereka ni…mentah-mentah pemimpin PAS percaya tanpa usul-periksa, tanpa bukti yang sah... rumah tangga Rohaizat aman damai kerana kedua-dua suami-isteri telah masak benar dengan sikap pengacau yang bernama Rafizah ini yang telah bertahun-tahun mengganggu mereka berdua...happiness is the best revenge for the haters! yang saya tak faham kenapa orang pecaya cakap si rafizah tapi tak pecaya penafian rohaizat dan ibu-bapanya…Itu fitnah semata-mata!

Abdullah Penegak Kebenaran