Sunday, August 23, 2009

Waduh klip lagi - kali ini pasal Azmin dan politik Selangor lak...

Nora baru sahaja siarkan klip pengakuan Ibu Saudara Rafizah mengenai anak yang di gugurkan tetiba Nora terima klip baru mengenai apa yang berlaku dalam pentadbiran Pakatan Rakyat mengenai Selangor, Azmin dan Tan Sri Khalid. Adussss....klip perbualan itu merangkumi cerita Azmin dan apa yang dibuatnya dalam politik Selangor. Nanti Nora cari kawan Nora untuk edit semula k...Nora tak reti nak upload audio file..kalau video Nora tahulah ..ada ikon kat atas tulis upload video...Nanti Nora loadkan plak k.

23 comments:

Anonymous said...

salam...

tlg click je www.jutawanklik.com?a_aid=fc610e95

berminat register klik sni http://affplanet.com/s/signup.php?lid=f236d58b&pid=fc610e95


memang betul,setiap click dari ip yg berlainan rm0.10.setiap subaffiliate dapat bonus rm10
tlg click je www.jutawanklik.com?a_aid=fc610e95

Kulup_Arapayung said...

Kalau nak tulis kata ada klip buat apa? Saya pun boleh tulis saya ada klip pasal ...............
Buang masa aja....

Anonymous said...

bodoh si kulup arapayung,

kalau nak tulis kata orang ada klip dan nak tulis awak ada klip buat apa...diam tunggu aje la...kan Nora...buang space blog u aje kan..kan...sokong Nora dalam mendedahkan kebenaran

mata batu said...

Kalau ada terus aja tunjuk.Buat apa nak cakap2 lagi.

Nak tgk apa yg mamat tu dah buat.

budak kampung online said...

Lawatan Sosial Kebangsaan. BK

Hijat Panjang... said...

hehehehehe...panas, panas, panas...walaupun hujan di Penang ni..cargas, cargas...mana ni kak Nora..???

Klip Klip Disangka Api,
Kalau Api mana puntungnya,
Hilang Ghaib disangka mati,
Kalau Mati Mana Kuburnya...

Mar Arqam said...

Norazimah,

Ini apa lak nie, you nak jadi apa nie? you sokong siapa PR atau Bn atau atas pagar..., you nak reform apa?

Norazimah, kalau you nak publisiti, you join Sister in Islam ke? Mawar ke?

You marahkan siapa nie, taka kan Azmin pun you nak balun, bukan kah dia yang selalu di hati you-hero you.

Bulan puasa nie cukup-cukuplah, simpam samp[ai after raya ke? Nanti masuk liang kahad dengan ular..., tak takut ke balasan tuhan, pemyebaran khabar yang tak sahih tu satu fitnah, huikumnya berdosa besar.

faizal said...

dalam keghairahan kita mencapai dan berusaha merombak keadilan kita seharusnya sedar bahawa adakalanya pihak kita juga melakukan kesilapan..

perbaiki diri dan muhasabah adalah prinsip pejuang sejati..

Anonymous said...

Satu yang aku perasan, PAS jer yang tak banyak buat kerenah rasuan, pecah amanah, lompat parti, etc... ISLAM- Way of Life

PKR Gombak said...

Anom,

Pas tak banyak buat kerenah? tengok Mahfuz Omar kutuk orang tak tahu jadi pemimpin, anak dia masuk lokap pasal edar dahah dan salahguna dadah.

Hang tak percaya, pergi talipong dia.Itu yang Adun melur tu apa cerita? Bibi dari Cambodia tu,gantung tak bertali sampai pergi mahkamah syariah minta RM6 juta -bukan kerenah ke?

PKR Bukit Antarabangsa said...

nora,

Ini klip pasal Azmin, best ke? Hang nak gempak aje ke?

Bukan apa, bulan puasa, tutup ajela, jangan buka pekungh didada, nanti kita buka pekung hang pulak.

setahu saya, Azmin hanya menurut perintah dari Anwar Ibrahim, kekadang cakap Azmin tu macam cakap Anwar lah....eh..eh, tak kan tak tahu kut? Anwar selalunya lontar batu sembunyi tangan, yang kena Azmin.

PKR Bukit Antarabangsa said...

nora,

Ini klip pasal Azmin, best ke? Hang nak gempak aje ke?

Bukan apa, bulan puasa, tutup ajela, jangan buka pekungh didada, nanti kita buka pekung hang pulak.

setahu saya, Azmin hanya menurut perintah dari Anwar Ibrahim, kekadang cakap Azmin tu macam cakap Anwar lah....eh..eh, tak kan tak tahu kut? Anwar selalunya lontar batu sembunyi tangan, yang kena Azmin.

Anti Umno said...

Anom,

Ana memang sokong ente pasal hanya PAS sahaja yang kurang mengaibkan PR, cuba baca pendedahan Anwar Ibrahim dalam Malaysian Insider, dia kata"PKR is the weakest link for the PR"

Kalau Anwar sendiri yang cakap, habih kira okaylah, So Nora bila hangpa nak bubuh klip, asyik-asyik waduh...waduh..., tengok Dr Hassan Ali nak tangkap orang minum arak, silap-silap hang kena cekup pasal pakai sendat-sendat....kah...kah.

norazimah mohamad nor said...

Salam

sabar..nora kena tukar klip itu dari audio ke video sbb nora belum pandai upload audio dalam blog. Semua nanti akan Nora keluarkan. Nanti lepas Permatang Pasir k...

Thanks untuk semua komen dan saranan yang di beri pada Nora...

MEN-T said...

mr arqam...

nora adalah ahli PKR sebelum ni dan telah berhijrah ke PAS hampir 2tahun la.awat hang tak tau ka?erm aku tau hang nk cakap apa,join PAS tak pakai tudung la kan?

hang bengap juga kan?nora dah habaq dari awal lagi...dia tak akan sokong BN dan tak MUNGKIN JOIN BN...dia dah habaq...kalau PEMIMPIN DALAM PR tak betul,DIA AKAN LAWAN..

bukan macam sesetengah orang alah tapi tak berani nak tegur.sokong membabi buta,tak berani tegur kalau pemimpin 2 buat salah dan ikut je.kalau kita sebagai ahli dan rakyat tak berani nak tegur sapa lagi yang nak tegur?dah jadi macam BN lak kan?

hangpa ni kadang2 punya sokong pemimpin terlampau taksub,pemimpin bukan maksum dan hangpa sembah macam sembah berhala seolah-olah mereka ni malaikat dan tak pernah buat salah?come on lah...

setau aku nora ni tak ada pemimpin yang hero dalam ati dia?beb...masuk kubur dengan ular ke,apa ke.itu bukan kerja hang,itu kerja allah swt dan dia maha mengetahuinya...

awat yang hang marah sangat kat nora ni?pelik betul?hang nak join sisters in islam,hang join jangan sibuk2 nak ajak orang lain.agak2 hang sakit ati...hang toksah tengok blog ni,ramai lagi orang yang nak tengok!k

apapun azmin ni masih lagi anak angkat mahathir dan isterinya...hang yang beriya2 bergaduh dengan kawan2 hang tapi pemimpin2 PR sedang riang dan sambil ria nya minum bersama teman2mereka yang dalam UNMO.jadi sapa yang bodoh kat sini?orang2 yang macam hang la...

beb ini politik la...
HARI INI BERGADUH-ESOK JADI KAWAN.

sebab itu kalau menyokong dan agungkan pemimpin biar berpada-pada k,bukan apa takut bila frust nanti....macam2 boleh jadi.

faizal said...

pesanan untuk rakan-rakan agar tidak mengaibkan saudari kita.

kita boleh menegur tetapi dengan cara yang berhemah.

setiap manusia pasti melakukan kesilapan.tetapi kita tidak boleh jadikannya alasan untuk tidak berubah.

setiap kata-kata yang baik dan membina seharusnya kita ambil tanpa melihat kepada individu yang mengata.senang cara ambil kata-kata dia bukan ambil diri yang mengata.

sokongan untuk saudari nora..

selamat berpuasa dan beramal.tajdid

awe_klate said...

Tahniah..tahniahhhhhhhhhh kepada U/BN
kerana berjaya mengekalkan kekalahan sekali lagi. Ini ntah kalikeberapa ntah? Aku pun tak ingat..banyak sangat kalah.... sedar-sedarlah sikit.. U/BN dah tak laku dah.

anti Men-T said...

Men-T,

Pandai-pandaihang kata Azmin ank angkat Mahathir dan isteri. Hui ini kah cara orang PAS, sesama islam pun menipu?

Hang tau tak, YB Man menang kat Permatang Pasir pasal kita orang PKR yang bekerja bersungguh-sungguh, tak macam orang-orang PAS yang kerja bergaduh sesama sendiri.

Hang tenguk Mujahid kutuk Uztaz Man, dia sengaja nak Uztaz Man kalah, nasib baik ada Aura Anwar Ibrahim, kalau tak tumbang PAS.


Setakat Nora masuk PAS tak kisahlah, PKR masih ada ramai lagi wanita yang cun-melecun ...., Nora dah boleh di categorykan sebagai bygone al-kerepot.

AnakMerdeka said...

Biarkan siluncai terjun dengan labu-labunya...biarkan..biarkan.

www.anak2merdeka.blogspot.com

Anonymous said...

hi madam,

Bila pulak you joint PAS, setahu I u orang kuat PKR, kalau ya pun janganlah kutuk PKR, you tak dengar cerita DR Hassan Ali punya program nak keluar PR sebab nak jadi MB.

Haa, itu pasal Khalid Gagap gabra, Azmin setakat nak beritahu Khalid supaya berhati-hati. Khalid ini pun satu yang dia bagi kaum kerabat dia daripada PNB dulu pi sapu pasir liocin buat apa?

habih, salah kah Azmin teguk dia?

Hi Mdam,. yopu betul-betul ke masuk PAS? kalau betul, I tak nak tenguk blog you lagilah, merajuk lah lak ni...

Anonymous said...

Men T, hang lelaki ke pempuan, cakap baik-baik sikit, siapa bengap, sebagai seorang islam, salah kah saya menegur Norazimah.

Ooo, kalau dia masuk PAS, kira masuk syurga ke? Walaupun tak bertudung, pakai baju nampak alur-alur, tergedik-gedik memekik terlolong itu budaya muslimat PAS lah ye?

Saya orang PAS juga, Dr Lolo pun tak macam Norazimah, buktikan Norazimah orang PAS!

Men-T, orang PAS tak macam you kutuk orang bengap..., tidak ada sopan santun,.malulah Tok guru Nik Aziz nak mengaku Norazimah dan Men-T ahli PAS.

Anonymous said...

Men T, hang lelaki ke pempuan, cakap baik-baik sikit, siapa bengap, sebagai seorang islam, salah kah saya menegur Norazimah.

Ooo, kalau dia masuk PAS, kira masuk syurga ke? Walaupun tak bertudung, pakai baju nampak alur-alur, tergedik-gedik memekik terlolong itu budaya muslimat PAS lah ye?

Saya orang PAS juga, Dr Lolo pun tak macam Norazimah, buktikan Norazimah orang PAS!

Men-T, orang PAS tak macam you kutuk orang bengap..., tidak ada sopan santun,.malulah Tok guru Nik Aziz nak mengaku Norazimah dan Men-T ahli PAS.

Anonymous said...

Nora,

Saya pun ada klip pasal Nazaruddin al tantawi main buntut dengan mat rempit, terloncat-loncat macam monyet lagi. dah kena, dia marah-marah pulak.

Inilah budaya orang muda PAS, kenan Anwar kut?


nak tengok, nanti saya download kan.