Friday, August 21, 2009

Klip Nora terima

Sebenarnya informasi-informasi seperti ini kerap Nora terima. Kali ini Nora terima voice clip yang Nora rasa perlu Nora keluarkan. Kita sama dengar dan kita nilai. Klip ini sebenarnya menafikan kenyataan Rohaizat Othman dalam Malaysiakini.com yang mengatakan bahawa beliau hanya mempunyai seorang isteri. Dengar ya...anyway Nora rasa perlu seorang yang mahu dilantik menjadi pemimpin bertindak jujur dan telus.

Klip ini mengesahkan bahawa Rohaizat telah bernikah dan ini tidak selari dengan kenyataan beliau dalam malaysiakini.com. Klip di dakwa adalah pengakuan bapa kepada wanita yang dinikahi bernama Rafizah Artikel bertajuk Rohaizat nafi ada isteri kedua

video

Dengar dan nilaikan sendiri

Nora juga ada beberapa klip lain mengenai Rohaizat calon Permatang Pasir - nanti Nora upload - kan. Nora kat Permatang Pasir la...ini

12 comments:

NikHassanAzmi said...

Salam! Saya copy article ni ke nikhassanazmi.blogspot.com/ diharapkan sdri izinkan. tksh.

malaysia.suarademokrasi said...

Tu diaaa,...mcm mana kata org pahang, tapi yg dua2 dok kata tu loghat utara?
Flip-flop??...suruh pak menakan hang tolong belakon ka??
Sudah laa,..insaflah bulan Ramadhan ni.
Hang dok fitnah hang dapat apa??..dosa gambaq hang di depan tu pun tak sangga banyak dah.

iceman said...

hebat siap ada rakaman dah mcm cia lak plak...kencing2 jgn tak kencing

Anonymous said...

ROHAIZAT PERLU NAFIKAN LAH

Hello bro Rohaizat - kalau ada yg leh sampaikan pesan kat dia-nafikan lah, kang depa keluar surat nikah kang ...baru tahu........ingat tak de ka...ataupun Rohaizat buat kenyataan bersumpah tak pernah kahwin dengan rafizah...buat lahhhhh kalau berani le...

Anonymous said...

Sahabat kanan,

Yang sebetulnya, Pak Ali dgn Rafizah ini patut buat media statement.

Siapa2 pun boleh call dan ngaku jadi Pak Ali dan rafizah.

Otai Manjung Man said...

om PUN TUMPANG COPYPASTE, PERMISI YA SIS! Slmt berpuasa. tq.

MEK SNGORTI said...

TEMAN2...

aku tau prinsip nora...budak ni dia akan pegi risik,cari dan kemana saja demi sebuah keadilan.

dengar2nya ada rakaman suara antara rafizah dan penemu bual yang nora akan keluarkan tapi tak tau bila.

kalau tak betul,orang takkan kata.korang nilai sendiri lah.

rohaizat..hang nafikanlah.kalau hang berani.

pada nora teruskan perjuangan...

hantutetekbesau said...

nombor hp tu boleh pakai ker... apa kata kita ronggeng dulu.. dapat sepam pun jadilaaaa. oyea oyea oyea,, isappp tetek best wooooo

barahtetek said...

best gila tetek..panjang ke puting tu? aduhh pink..mana tahan wehhh...kalau Salleh Man jumpa mesti nak kawin jugak ni..nampak gaya emosi tetap mengatasi akal..itulah namanya perempuan..mana nak share kote!!!

Anonymous said...

reformasi diri.. pakai tudung la oii..

Anonymous said...

Assalamualaikum.
nikah sindiket??
skali kne sound dgn 'bapak' rafizah..
wakakaka!! sedap2 kata anak2 dara org menikah sendiket! punya nak malukan org last2 sendiri termalu! kah!kah!kah!wei!!rakaman sembang dgn tok ka tok wan rafizah tak dak ka??
pak rafizah tu org utara p dok pahang ka?? kot ya pun btoi dia menikah, yg hampa dok qoplah pasaipa?
biaq p kat org la!lg 1,pak si rafizah ni, kalo btoi rohaizat ni menantu hg..awat x suka ka dpt menantu wakil rakyat..amboih haih..
hat sblom ni xmau dok tuntut apa2..bila dgr saja rohaizat bertanding dan2 baru nak timbui segala hai..masa tu la nak mngaku sedaqa..cit podahhh..dey tambi..kasik sokongan moral la.. last2 nama hg gak malu sebab apa? org kata anak dara hg kawen sindiket..nk bukak pekung rohaizat, dgn pekung2 dia trbukak skali!hakhak!!apapun lakonan ini mmg hebat!syabas betey!!

Penegak said...

Kalau nak tau cerita sebenar tentang pompuan yang mendakwa "isteri kedua" Rohaizat, di sini penerangannya...

Erotomania: also known as De Clerambaults' syndrome is usually described as a rare delusional syndrome that characteristically involves a woman who believes that a man, typically of a higher social, economic or political status, is in love with her.

that Rafizah is one crazy woman....apa orang Melayu cakap…'GILA BAYANG'…hakikatnya Rafizah itu pengacau rumah tangga orang dan mempergunakan gelanggang politik PAS untuk membalas dendam akibat godaannya ditolak lepas tu perasan pulak Rohaizat ada hati nak kawin dengan dia sebab dia terlalu tergila-gilakan Rohaizat...mentah-mentah pemimpin PAS percaya tanpa usul-periksa, tanpa bukti yang sah... rumah tangga Rohaizat aman damai kerana kedua-dua suami-isteri telah masak benar dengan sikap pengacau yang bernama Rafizah ini yang telah bertahun-tahun mengganggu mereka berdua...happiness is the best revenge for the haters! yang saya tak faham kenapa orang pecaya cakap si rafizah tapi tak pecaya penafian rohaizat dan ibu-bapanya…Itu fitnah semata-mata!

Abdullah Penegak Kebenaran